Hvordan lage rabarbarake

I denne videoen lærer vi deg å lage rabarbarakake.

Dette trenger du:

  • 2 1/2 dl sukker
  • 3 egg
  • 500 g rabarbra
  • 175 g smør
  • 1/2 ts bakepulver
  • 2 1/2 dl hvetemel
  • 1 beger vaniljekesam
  • 200 g kremost naturell
  • 2 1/2 dl melis
  • 2 ts vaniljesukker

Trinn 1: Eggedosis
Pisk en luftig og stiv eggedosis av sukker og egg.

Trinn 2: Rabarbra
Vask og tørk rabarbraen. Ta bort det ytterste laget. Kutt rabarbraen i staver.

Trinn 3: Smør, bakepulver og mel
Tilsett smeltet smør i eggedosisen. Sikt så i bakepulver og hvetemel, og rør godt.

Trinn 4: Steking
Ha røren over i en springform. Stikk rabarbrastavene ned i røren. Stek kaken på 175°C midt i ovnen i 40 min.

Trinn 5: Ostekrem
Visp vaniljekesam, kremost, melis og vaniljesukker til en luftig krem.

Trinn 6: Servering
Server kaken. Velbekomme!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!