Hvordan steke oksesteken perfekt

Trinn for trinn-oppskrift på hvordan du tilbereder oksesteken.

Dette trenger du:

  • Oksestek

Tips: Ta ut kjøttet 30 min før tilberedning
Ta kjøttet ut av kjøleskapet minst en halvtime før tilberedning slik at det er temperert.

Trinn 1: Krydre med salt og pepper
Tilsett timian eller rosemarin for mer smak.

Trinn 2: Brun steken

Trinn 3: Sett steken midt i ovnen
Sett inn steketermometer. Stek kjøttet midt i ovnen på 125 grader. Steken er rå på 55 grader, rosastekt på 60 grader og gjennomstekt på 70 grader. La steken hvile i minst 15 minutter.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!