Hvordan steke salma-laks i ovnen

Salma er en garantert fersk, skinn- og benfri lakseloin, produsert på et av verdens mest moderne oppdrettsanlegg på Bømlo. Salma er av den ypperste sashimikvalitet og blir blant de internasjonalt mest anerkjente kokker, ansett som den beste laksen i verden.

Dette trenger du:

  • Salma
  • Raps- eller solsikkeolje
  • Salt og pepper
  • Ildfast form
  • Stekespade
  • Skarp kniv

Trinn 1: Ha olje i en ildfast form og lek salmaen i den. Krydre med salt og pepper

Trinn 2: Sett laksen midt i ovnen. 180 greder 8-10 min

Tips: Tips: Tilbehør
Urtesaus eller ovnsbakte rotvekster med dressing.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!