Hvordan lage soyamarinert ørret
The Flying Culinary Circus gir deg oppskriften på en nydelig tapasrett: soyamarinert ørret med avokadokrem og korianderyoghurt. Publiseringsdato : 13 Dec 2011

Trinn 1: Tilberedelse av ørret
Skjær ørret ca. 5x10 cm, legg dem i soyasausen i minimum 1 time, helst natten over. Ta fisken opp av soyasausen, tørk den godt og stek den med olje raskt på begge sider slik at den bare akkurat forandrer farge. Skjær ørreten i fine skiver med en skarp kniv.

Trinn 2: Baguett
Legg baguetten på frys et par timer, da blir den lettere å skjære i tynne skiver.

Trinn 3: Superkjapp guacamole
Mos avokadokjøtt med gaffel. Bland inn finhakket hvitløk, crème fraîche og olivenolje. Smak til med salt og saft av lime.

Trinn 4: Korianderyoghurt
Sett stekeovnen på 180 grader. Bland yoghurt med koriander og smak til med saft av sitron. Skjær baguettene i tynne skiver og legg dem på ett steikebrett. Drypp over olivenolje og stek dem sprø og gylne i stekeovn på 180-200 grader i ca 8-10 minutter. Legg litt avokadomos på baguetteskivene, en skive ørret over og litt korianderyoghurt på toppen.