Hvordan lage hjorteragu

2718 visninger

I denne videoen viser vi deg hvordan du kan lage en smakfull hjorteragu. Publiseringsdato : 03 Feb 2012

Vi begynner med å beine ut og renskjære kjøttet.

Trinn 1: Beine ut kjøttet

Vi begynner med å beine ut og renskjære kjøttet.

Del opp kjøttet i passelige stykker, og brun det på pannen.

Trinn 2: Del opp og brun kjøttet

Del opp kjøttet i passelige stykker, og brun det på pannen.

Kok kjøttet i ca halvannen time.

Trinn 3: Kok kjøttet

Kok kjøttet i ca halvannen time.

Sile kraften av kjøttet, jevne sausen og smak til med salt og pepper.

Trinn 4: Sile kraften av kjøttet

Sile kraften av kjøttet, jevne sausen og smak til med salt og pepper.

Tilsett kjøtt og sopp, og varm opp. Serveres med poteter og smørkokte erter eller rosenkål.

Trinn 5: Tilsett kjøtt og sopp

Tilsett kjøtt og sopp, og varm opp. Serveres med poteter og smørkokte erter eller rosenkål.

Kommentarer