Hvordan lage ostesufflé

5546 visninger

I denne videoen viser vi deg hvordan du kan lage ostesufflé. Publiseringsdato : 27 jan. 2012

Smelt smør, tilsett hvetemel, og spe med melk. Pass på å røre godt, og la sausen få et oppkok før du tilsetter salt og lar sausen småkoke noen minutter. Tilsett muskatnøtt.

Trinn 1: Hvit saus

Smelt smør, tilsett hvetemel, og spe med melk. Pass på å røre godt, og la sausen få et oppkok før du tilsetter salt og lar sausen småkoke noen minutter. Tilsett muskatnøtt.

Rør osten inn i sausen og trekk kasserollen til side så sausen får avkjølt seg litt. Tilsett eggeplommer.

Trinn 2: Raspet ost

Rør osten inn i sausen og trekk kasserollen til side så sausen får avkjølt seg litt. Tilsett eggeplommer.

Stivpisk eggehvitene og tilsett dem i kjelen. Dette helles over i en smurt suffléform, og stekes deretter i forvarmet ovn ved 180° i 50 minutter. Server med en god salat og ferskt brød.

Trinn 3: Stivpisk eggehvitene

Stivpisk eggehvitene og tilsett dem i kjelen. Dette helles over i en smurt suffléform, og stekes deretter i forvarmet ovn ved 180° i 50 minutter. Server med en god salat og ferskt brød.

Kommentarer