Hvordan lage en lekker forrett med spekemat

962 visninger

I denne videoen viser vi deg hvordan du kan lage en nydelig forrett med spekemat, suppe og urter. Publiseringsdato : 26 Jan 2012

Ha sellerirot, potet, kremføte og grønnsakskraft i en kjele. La dette koke til grønnskakene blir møre.

Trinn 1: Potet- og sellerirotsuppe

Ha sellerirot, potet, kremføte og grønnsakskraft i en kjele. La dette koke til grønnskakene blir møre.

Hakk sennepsblader eller kjørvel. Dette blandes sammen med ruccola, purre, hvitløk, geitost og rapsolje i en hurtigmikser.

Trinn 2: Grønn urtesaus

Hakk sennepsblader eller kjørvel. Dette blandes sammen med ruccola, purre, hvitløk, geitost og rapsolje i en hurtigmikser.

Bland rapsolje og purreløk i en hurtigmikser. Sil ut oljen, og tilsett litt salt.

Trinn 3: Purreløkolje

Bland rapsolje og purreløk i en hurtigmikser. Sil ut oljen, og tilsett litt salt.

Potet- og sellerirotsuppen jevnes med stavmikser. Smak til med salt, pepper og litt chilipulver.

Trinn 4: Jevn suppen

Potet- og sellerirotsuppen jevnes med stavmikser. Smak til med salt, pepper og litt chilipulver.

Dander en tallerken med fenalår og spekepølse. Dekorer med urtesausen. Ha sellerisuppen i en kopp, og ha på litt av purreløkoljen. Velbekomme!

Trinn 5: Server

Dander en tallerken med fenalår og spekepølse. Dekorer med urtesausen. Ha sellerisuppen i en kopp, og ha på litt av purreløkoljen. Velbekomme!

Kommentarer