Hvordan tilberede fjellørret

488 visninger

I denne videoen viser vi deg hvordan du kan tilberede fjellørret med baconvinagrette opg rørosrømme. Publiseringsdato : 26 jan. 2012

Kjør rapsolje, timian og sjalottløk i en hurtigmikser, og hell blandingen over i en skål. Pensle ørretskivene med vinagretten, ha på litt salt og pepper, og sett dem i ovnen.

Trinn 1: Vinagrette

Kjør rapsolje, timian og sjalottløk i en hurtigmikser, og hell blandingen over i en skål. Pensle ørretskivene med vinagretten, ha på litt salt og pepper, og sett dem i ovnen.

Stivpisk rømme. Bland i pepperrot, sitronsaft og tilsett litt salt og pepper. Rør godt sammen.

Trinn 2: Rømmetopping

Stivpisk rømme. Bland i pepperrot, sitronsaft og tilsett litt salt og pepper. Rør godt sammen.

Stek bacon i smør, og sil av fettet. Ha baconet tilbake i pannen og stek til det blir sprøtt. Tilsett eplecidereddik og sukker for å glasere baconet. Stekefettet brukes over salaten sammen med baconet.

Trinn 3: Salat med baconvinagrette

Stek bacon i smør, og sil av fettet. Ha baconet tilbake i pannen og stek til det blir sprøtt. Tilsett eplecidereddik og sukker for å glasere baconet. Stekefettet brukes over salaten sammen med baconet.

Dandér fjellørreten, salaten og rømmetoppingen på en tallerken. Pynt med litt timian. Velbekomme!

Trinn 4: Servér

Dandér fjellørreten, salaten og rømmetoppingen på en tallerken. Pynt med litt timian. Velbekomme!

Kommentarer