Hvordan lage ribbe i melk

317 visninger

I denne videoen viser vi deg hvordan du kan lage ribbe med en nydelig smak. Publiseringsdato : 26 jan. 2012

Start med å rute ribben. Deretter krydrer du den, legger på grønnsakene, og heller på melk.

Trinn 1: Forberedelser

Start med å rute ribben. Deretter krydrer du den, legger på grønnsakene, og heller på melk.

Ribben settes i forvarmet ovn på 160° C. Steketid er ca 3 timer.

Trinn 2: Steking

Ribben settes i forvarmet ovn på 160° C. Steketid er ca 3 timer.

Kinesisk hvitløk, rødløk, purre, eple og appelsin surres i en panne. Tilsett rødvinseddik og portvin.

Trinn 3: Tilbehør

Kinesisk hvitløk, rødløk, purre, eple og appelsin surres i en panne. Tilsett rødvinseddik og portvin.

Sjalottløk freses i smør, og tilsett deretter ribbekraft. Tilsett 1 dl fløte og 1 dl melk. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4: Saus

Sjalottløk freses i smør, og tilsett deretter ribbekraft. Tilsett 1 dl fløte og 1 dl melk. Smak til med salt og pepper.

Kommentarer