Hvordan lage kremet tomatsaus

3321 visninger

I denne videoen viser vi deg hvordan du kan lage din egen tomatsaus som passer godt med pasta, kjøtt og fiskeretter. Publiseringsdato : 31 Jan 2012

Ha tomatene opp i kokende vann i noen sekunder. Da blir det lett å skrelle av skallet.

Trinn 1: Først må du ta av skallet på 8 tomater

Ha tomatene opp i kokende vann i noen sekunder. Da blir det lett å skrelle av skallet.

På den måten beholder de fargen og friskheten.

Trinn 2: Ha tomatene oppi litt isvann

På den måten beholder de fargen og friskheten.

Trinn 3: Ta ut frøene av tomaten slik at vi bare sitter igjen med kjøttet i tomaten

Trinn 4: Hakk tomatene i biter

Ha så oppi 2 sjalottløk, 2 ss frisk basilikum og 2 ts frisk oregano

Trinn 5: Smelt 4 ss smør i en stekepanne

Ha så oppi 2 sjalottløk, 2 ss frisk basilikum og 2 ts frisk oregano

Tilsett 1 ts salt og og 1/2 ts pepper og rør det godt inn.

Trinn 6: Ha oppi tomatene og rør sammen

Tilsett 1 ts salt og og 1/2 ts pepper og rør det godt inn.

Rør alt godt sammen.

Trinn 7: Ha oppi 1 1/2 dl crème fraìche

Rør alt godt sammen.

Kommentarer