Hvordan lage fudge

505 visninger

I denne videoen lærer vi deg hvordan du kan lage din egen fudge. Publiseringsdato : 24 jan. 2012

Ha sukker, smør, melk, kremfløte, sjokolade, kakao og sirup i en kasserolle. Kok opp under omrøring. La massen småkoke videre uten omrøring til temperaturen har nådd 114 grader.

Trinn 1: Koking

Ha sukker, smør, melk, kremfløte, sjokolade, kakao og sirup i en kasserolle. Kok opp under omrøring. La massen småkoke videre uten omrøring til temperaturen har nådd 114 grader.

Hell massen over på langpanne. La massen hvile til den har nådd 50-47 grader.

Trinn 2: Langpanne

Hell massen over på langpanne. La massen hvile til den har nådd 50-47 grader.

Strø over vaniljesukker, og ha på smør.

Trinn 3: Vaniljesukker og smør

Strø over vaniljesukker, og ha på smør.

Rør inn smøret og vaniljesukkeret. Ha i nøtter om du ønsker.

Trinn 4: Bearbeid massen

Rør inn smøret og vaniljesukkeret. Ha i nøtter om du ønsker.

Hell massen over i form. La massen stå kjølig natten over, og skjær den så opp i fudgebiter.

Trinn 5: Avkjøling

Hell massen over i form. La massen stå kjølig natten over, og skjær den så opp i fudgebiter.

Kommentarer