Hvordan lage wok med pak choi og biff

1195 visninger

Lag en herlig asiatisk wok med pak choi kål og biff. Publiseringsdato : 11 Jan 2012

Trinn 1: Del opp kålen i biter

Bland finhakket charlottløk, hvitløk, østerssaus, soyasaus, sesamolje, sesamfrø, sukker, pepper og olje. Bland biffstrimlene rundt i marinaden.

Trinn 2: Lag marinade til biffen

Bland finhakket charlottløk, hvitløk, østerssaus, soyasaus, sesamolje, sesamfrø, sukker, pepper og olje. Bland biffstrimlene rundt i marinaden.

Trinn 3: Fres biffstrimlene

Ha ekstra olje i panna og fres først litt hvitløk. Tilsett kålstilkene. Tilsett soyasaus, sukker, pepper, østerssaus, sesamolje. Rør godt sammen og tilsett kålbladene. Ha i biffen igjen når det er ferdig stekt.

Trinn 4: Tilsett ingrediensene til woken

Ha ekstra olje i panna og fres først litt hvitløk. Tilsett kålstilkene. Tilsett soyasaus, sukker, pepper, østerssaus, sesamolje. Rør godt sammen og tilsett kålbladene. Ha i biffen igjen når det er ferdig stekt.

Kommentarer