Hvordan lage kyllingwok med chili og ingefær

2448 visninger

Minh Phung Tran viser deg hvordan du lager en smakfull vietnamesisk kyllingwok. Publiseringsdato : 11 Jan 2012

Tilsett finhakket charlottløk, finhakket hvitløk, 1 ss soyasaus, 1/2 ts sukker, pepper og olje. Bland godt sammen og legg i den oppstrimlete kylling.

Trinn 1: Lag marinade til kyllingen

Tilsett finhakket charlottløk, finhakket hvitløk, 1 ss soyasaus, 1/2 ts sukker, pepper og olje. Bland godt sammen og legg i den oppstrimlete kylling.

Paprika, løk, asparges (kok aspargesen i et halvt minutt) og ingefær.

Trinn 2: Kutt opp resten av ingrediensene

Paprika, løk, asparges (kok aspargesen i et halvt minutt) og ingefær.

Legg i ingefær og kylling først. Bruk sterk varme. Tilsett en ts med søt chilisaus og til slutt cashewnøtter.

Trinn 3: Stek i wokpanne

Legg i ingefær og kylling først. Bruk sterk varme. Tilsett en ts med søt chilisaus og til slutt cashewnøtter.

Kommentarer