Hvordan bruke gulrot i matlaging

409 visninger

Gulrot er den grønnsaken vi spiser mest av i Norge og kan brukes til så mangt. Publiseringsdato : 11 Jan 2012

I tillegg til den vanlige oransje finnes det både sort, lilla, hvit og gul gulrot.

Fakta: Ulike typer gulrøtter

I tillegg til den vanlige oransje finnes det både sort, lilla, hvit og gul gulrot.

Fakta: Gulrot er den grønnsaken vi spiser mest av i Norge

Rå gulrot passer perfekt som et mellommåltid og i matpakka. Revet gulrot passer godt i salater og til fisk. Kokt gulrot er passende tilbehør til de fleste kjøtt og fiskeretter. Du kan og bruke gulrot til baking som f.eks. i gulrotkake.

Tips: Tilberedning

Rå gulrot passer perfekt som et mellommåltid og i matpakka. Revet gulrot passer godt i salater og til fisk. Kokt gulrot er passende tilbehør til de fleste kjøtt og fiskeretter. Du kan og bruke gulrot til baking som f.eks. i gulrotkake.

Dette trenger du:

Kommentarer