Hvordan lage hjemmelaget rødkål og surkål

3013 visninger

Hvorfor ikke lage hjemmelaget rødkål og surkål til juleribba? Publiseringsdato : 11 Jan 2012

Snitt rødkålen i tynne skiver. Del opp epler i båter og legg eplene lagvis sammen med rødkålen i en kjele. Tilsett kraft, karve, sukker, salt, solbærsirup og eddik. Rør om å la det koke i ca 45 min.

Trinn 1: Rødkål

Snitt rødkålen i tynne skiver. Del opp epler i båter og legg eplene lagvis sammen med rødkålen i en kjele. Tilsett kraft, karve, sukker, salt, solbærsirup og eddik. Rør om å la det koke i ca 45 min.

Kutt opp hodekål i skiver. Fres tynne løkskiver før du strør over karve sukker og salt. Rør om og legg i kålen. Hell over kraft og eddik og la det koke i ca 45 min.

Trinn 2: Surkål

Kutt opp hodekål i skiver. Fres tynne løkskiver før du strør over karve sukker og salt. Rør om og legg i kålen. Hell over kraft og eddik og la det koke i ca 45 min.

Kommentarer