Hvordan steke oksesteken perfekt

15443 visninger

Trinn for trinn-oppskrift på hvordan du tilbereder oksesteken. Publiseringsdato : 29 Nov 2011

Ta kjøttet ut av kjøleskapet minst en halvtime før tilberedning slik at det er temperert.

Tips: Ta ut kjøttet 30 min før tilberedning

Ta kjøttet ut av kjøleskapet minst en halvtime før tilberedning slik at det er temperert.

Tilsett timian eller rosemarin for mer smak.

Trinn 1: Krydre med salt og pepper

Tilsett timian eller rosemarin for mer smak.

Trinn 2: Brun steken

Sett inn steketermometer. Stek kjøttet midt i ovnen på 125 grader. Steken er rå på 55 grader, rosastekt på 60 grader og gjennomstekt på 70 grader. La steken hvile i minst 15 minutter.

Trinn 3: Sett steken midt i ovnen

Sett inn steketermometer. Stek kjøttet midt i ovnen på 125 grader. Steken er rå på 55 grader, rosastekt på 60 grader og gjennomstekt på 70 grader. La steken hvile i minst 15 minutter.

Dette trenger du:

Kommentarer