Hvordan lage reinsdyrplomme med kantareller og småløk

366 visninger

Smakfult kjøtt fra vidda. Publiseringsdato : 29 Nov 2011

Krydre med salt, pepper og timian.

Trinn 1: Brun kjøttet

Krydre med salt, pepper og timian.

Trinn 2: Stek videre i ovnen

Snitt potetene nesten helt gjennom. Sett dem med snittflaten opp i en ildfast form. Pensle potetene og strø over salt, pepper og strøkavring. Stek i ovnen.

Trinn 3: Tilbered potetene

Snitt potetene nesten helt gjennom. Sett dem med snittflaten opp i en ildfast form. Pensle potetene og strø over salt, pepper og strøkavring. Stek i ovnen.

Kok sammen kraft, rødvin og skogsbær.

Trinn 4: lag sausen

Kok sammen kraft, rødvin og skogsbær.

Stek i olje. Ha over eddik og vin.

Trinn 5: Stek kantareller og småløk

Stek i olje. Ha over eddik og vin.

Kommentarer