Hvordan lage reinsdyrplomme med kantareller og småløk

Smakfult kjøtt fra vidda.

Dette trenger du:

  • Reinsdyrplomme
  • Smør/olje
  • Salt og pepper
  • Hakket timian
  • Poteter
  • Strøkavring
  • Oksekraft
  • Rødvin
  • Skogsbær
  • Kantareller
  • Småløk
  • Eddik
  • Hvitvin

Trinn 1: Brun kjøttet
Krydre med salt, pepper og timian.

Trinn 2: Stek videre i ovnen

Trinn 3: Tilbered potetene
Snitt potetene nesten helt gjennom. Sett dem med snittflaten opp i en ildfast form. Pensle potetene og strø over salt, pepper og strøkavring. Stek i ovnen.

Trinn 4: lag sausen
Kok sammen kraft, rødvin og skogsbær.

Trinn 5: Stek kantareller og småløk
Stek i olje. Ha over eddik og vin.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!