Hvordan lage deilig kalkunmiddag til jul

2211 visninger

Få tips til hvordan du kan tiberede kalkunen til julemiddagen. Publiseringsdato : 29 Nov 2011

Surr løk å selleri i smør. Krydre med salt, pepper og rosemari. Vend i ris og appelsin.

Trinn 1: Lagg stuffingen til kalkunen

Surr løk å selleri i smør. Krydre med salt, pepper og rosemari. Vend i ris og appelsin.

Krydre med salt og pepper. Bind sammen med hyssing. Pensle med smeltet smør før og under steking.

Trinn 2: Legg kalkunen i en ildfast form og fyll den med stuffingen

Krydre med salt og pepper. Bind sammen med hyssing. Pensle med smeltet smør før og under steking.

Stek nederst i ovnen ved 165 grader i ca 2 timer. La den hvile i minst 10 minutter før du skjærer den opp.

Trinn 3: Stek kalkunen

Stek nederst i ovnen ved 165 grader i ca 2 timer. La den hvile i minst 10 minutter før du skjærer den opp.

Kommentarer