Hvordan lage porchert Salma-laks

111 visninger

Salma er en garantert fersk, skinn- og benfri lakseloin, produsert på et av verdens mest moderne oppdrettsanlegg på Bømlo. Salma er av den ypperste sashimikvalitet og blir blant de internasjonalt mest anerkjente kokker, ansett som den beste laksen i verden. Publiseringsdato : 29 Nov 2011

Trinn 1: Del i serveringsstykker

Trinn 2: Kok opp vann og tilsett salt, pepper, dill og sitroner.

Legg laksestykkene i etter vannet er oppkokt og kjelen satt til sides. Salma skal kun trekke, ikke koke.

Trinn 3: Legg laksestykkene i vannet

Legg laksestykkene i etter vannet er oppkokt og kjelen satt til sides. Salma skal kun trekke, ikke koke.

Fakta: Laksen er ferdig når den har en rosa kjerne i midten

Sylteagurk, eple eller sellerirotmos.

Tips: Tips til tilbehør

Sylteagurk, eple eller sellerirotmos.

Kommentarer