Hvordan tilberede kalkun

8761 visninger

Kalkun til julemiddag? Her får du nyttige tips til hvordan du kan tilberede den. Publiseringsdato : 19 Dec 2011

Trinn 1: Bind opp kalkunen med hyssing

Trinn 2: Smør inn og krydre med salt og pepper

Trinn 3: Tilsett vann

Sett i ovnen og stek på 150 grader i ca 3 timer. en halvtime per kilo kalkun.

Trinn 4: Sett i ovnen

Sett i ovnen og stek på 150 grader i ca 3 timer. en halvtime per kilo kalkun.

Bland kjøttdeig, medisterfarse, purreløk, løk, hakket aprikos, nøtter. Krydre godt med pepper, salt og hakket persille.

Trinn 5: Stuffing

Bland kjøttdeig, medisterfarse, purreløk, løk, hakket aprikos, nøtter. Krydre godt med pepper, salt og hakket persille.

Ca 1 time steketid.

Trinn 6: Stek stuffingen sammen med kalkunen

Ca 1 time steketid.

Trinn 7: Del opp kalkunen

Trinn 8: Del opp stuffingen og legg den på fattet sammen med kalkunen

Kommentarer