Hvordan steke en hel entrecôte

2175 visninger

I denne videoen vil du få nyttige tips og råd om hvordan en hel entrecôte kan stekes slik at den blir mør og god. Publiseringsdato : 13 Dec 2011

Gni entrecôten inn med salt og pepper og brun det raskt på alle sider med margarin. Legg så kjøttet i ildast form eller langpanne.

Trinn 1: Gjør klart kjøttet

Gni entrecôten inn med salt og pepper og brun det raskt på alle sider med margarin. Legg så kjøttet i ildast form eller langpanne.

Stek entrecôten på 125 grader til den har den kjernetemperaturen du ønsker.

Ta ut kjøttet og la det hvile i et kvarter. Skjær entrecôten i 1,5 cm tykke skiver.

Trinn 2: Steking og oppskjæring

Stek entrecôten på 125 grader til den har den kjernetemperaturen du ønsker. Ta ut kjøttet og la det hvile i et kvarter. Skjær entrecôten i 1,5 cm tykke skiver.

Kommentarer