Hvordan lage biffen god og saftig

Få tips til hvordan du steker biffstykket mørt og godt.

Dette trenger du:

  • Biffstykker
  • Salt og pepper
  • Margarin

Tips: Kjøttet bør ligge i romtemperatur i ca 30 min før du steker

Tips: Tørk av kjøttet
Dette gjør du for å få en brun å fin stekeskorpe.

Trinn 1: Krydre med salt og pepper

Trinn 2: Stek kjøttet
Bruk god varme. Bruk margarin til å steke med. Når margarinet begynner å bruse legger du på kjøttet. Stek i 2-3 min før du snur og steker ca 2 min på den andre siden, da er biffen medium stekt. +- 1 min for lite stekt og godt stekt.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!