Hvordan lage biffen god og saftig

3192 visninger

Få tips til hvordan du steker biffstykket mørt og godt. Publiseringsdato : 13 Dec 2011

Tips: Kjøttet bør ligge i romtemperatur i ca 30 min før du steker

Dette gjør du for å få en brun å fin stekeskorpe.

Tips: Tørk av kjøttet

Dette gjør du for å få en brun å fin stekeskorpe.

Trinn 1: Krydre med salt og pepper

Bruk god varme. Bruk margarin til å steke med. Når margarinet begynner å bruse legger du på kjøttet. Stek i 2-3 min før du snur og steker ca 2 min på den andre siden, da er biffen medium stekt. +- 1 min for lite stekt og godt stekt.

Trinn 2: Stek kjøttet

Bruk god varme. Bruk margarin til å steke med. Når margarinet begynner å bruse legger du på kjøttet. Stek i 2-3 min før du snur og steker ca 2 min på den andre siden, da er biffen medium stekt. +- 1 min for lite stekt og godt stekt.

Dette trenger du:

Kommentarer