Hvordan lage kjøttkaker fra bunnen

11467 visninger

Kjøttkaker er norsk tradisjonsmat. Godt – og enkelt å lage. Publiseringsdato : 13 Dec 2011

Tilsett kjøttdeig, potetmel, salt, krydder og væske. Bland sammen i en foodprosessor.

Trinn 1: Blandsammen ingrediensene

Tilsett kjøttdeig, potetmel, salt, krydder og væske. Bland sammen i en foodprosessor.

Dypp skjeen i kaldt vann og form kjøttkakene i hånda.

Trinn 2: Form kjøttkakene

Dypp skjeen i kaldt vann og form kjøttkakene i hånda.

Stek i ca 2 min på hver side.

Trinn 3: Stek kjøttkakene

Stek i ca 2 min på hver side.

La de trekke i ca 10 minutter.

Trinn 4: Legg over i kokende kraft eller buljong

La de trekke i ca 10 minutter.

Kommentarer