Hvordan lage blomkålsuppe med bacon og purre

1023 visninger

En enkel, næringsrik og deilig middagsrett som serveres med godt brød til. Publiseringsdato : 13 Dec 2011

Vask og rens blomkålen og del i små buketter. Ta med stilk og pene blader. Kok opp buljong og melk i en kjele. Ha i det meste av blomkål og all løken. Hold igjen noen blomkålbuketter. 

Kok opp og la suppen trekke ca. 10 minutter til blomkålen er mør.

Mos suppen med en stavmikser eller i foodprosessor. Smak til med salt og pepper.

Trinn 1: Kok opp suppen

Vask og rens blomkålen og del i små buketter. Ta med stilk og pene blader. Kok opp buljong og melk i en kjele. Ha i det meste av blomkål og all løken. Hold igjen noen blomkålbuketter. Kok opp og la suppen trekke ca. 10 minutter til blomkålen er mør. Mos suppen med en stavmikser eller i foodprosessor. Smak til med salt og pepper.

Til slutt tilsettes resten av blomkålen, hakket purre og kruspersille og sprøstekt baconbiter.  

Server umiddelbart - gjerne med godt brød til.

Trinn 2: Ha i resten av ingrediensene

Til slutt tilsettes resten av blomkålen, hakket purre og kruspersille og sprøstekt baconbiter. Server umiddelbart - gjerne med godt brød til.

Kommentarer