Hvordan lage nigiri-sushi

811 visninger

Deilig matrett av risballer og sjømat. Publiseringsdato : 13 Dec 2011

Skjær fisken opp i tynne skiver. Skjær kamskjellene først i et tynt snitt og så helt gjennom.

Trinn 1: Skjær opp fisk og kamskjell

Skjær fisken opp i tynne skiver. Skjær kamskjellene først i et tynt snitt og så helt gjennom.

Ha lett fuktede hender, ta litt ris og legg i hånden. Klem forsiktig og gi dem riskornform.

Trinn 2: Form risballer

Ha lett fuktede hender, ta litt ris og legg i hånden. Klem forsiktig og gi dem riskornform.

Stryk på bittelitt wasabi på fiske- og kamskjellskivene og klem fisken oppå risballene.

Trinn 3: Ha på wasabi og klem sammen ris og skiver

Stryk på bittelitt wasabi på fiske- og kamskjellskivene og klem fisken oppå risballene.

Serverer bitene sammen med soyasaus, ingefær og wasabi.

Trinn 4: Servering

Serverer bitene sammen med soyasaus, ingefær og wasabi.

Kommentarer