Hvordan lage sukkerbrød

1003 visninger

Sukkerbrød brukes som grunnlag for mange gode kaker. Se hvor enkelt det er å lage. Publiseringsdato : 17 Jan 2012

Bruk 30 gram sukker og 30 gram mel per egg.

Pisk egg og sukker sammen til en lys og lett eggedosis.

Trinn 1: Pisk eggedosis

Bruk 30 gram sukker og 30 gram mel per egg. Pisk egg og sukker sammen til en lys og lett eggedosis.

Vend mel og bakepulver forsiktig inn i røra med en slikkepott.

Trinn 2: Tilsett hvetemel og bakepulver

Vend mel og bakepulver forsiktig inn i røra med en slikkepott.

Hell røra opp i formen i sikksakkmønster. Formen skal være ca. 3/4 full.

Trinn 3: Hell røra i formen

Hell røra opp i formen i sikksakkmønster. Formen skal være ca. 3/4 full.

Stek røra på nederste rille på 160 grader i ca. 45 minutter. La sukkerbrødet avkjøles i  fem minutter før du tar det ut av formen.

Trinn 4: Stek på 160 grader

Stek røra på nederste rille på 160 grader i ca. 45 minutter. La sukkerbrødet avkjøles i fem minutter før du tar det ut av formen.

Dette trenger du:

Kommentarer